OM OSS

Välkommen till Tobias Brandt Projektledning AB

PROJEKTLEDNING * BYGGLEDNING * BESIKTNING * KA-PBL

Jag som äger och driver Tobias Brandt Projektledning AB heter Tobias Brandt och bor på Frösön med min sambo Therese och våra tre pojkar. Vår familj åker skidor i Åre på vintern och cyklar utför berg på sommaren. Vi försöker spendera vår lediga tid utomhus i så stor utsträckning som möjligt.

Mitt yrkesverksamma liv har till största delen varit inom byggbranschen. Innan dess arbetade jag som skidlärare några säsonger samt och inom Hemtjänsten. Jag arbetade även några månader inom fiskindustrin i Norge.

Yrkeslivet inom byggsektorn startade i Stockholm på ett konsultbolag som hette ebab i Stockholm AB. Jag fick ett sommarjobb där jag skulle ta hand några projekt som behövde bevakning under sommaren. Efter sommaren blev jag erbjuden tillsvidareanställning som ledde till sju år i Stockholm.

Efter åren i Stockholm fick jag en anställning på Sweco Projektledning (numera Sweco management) i Östersund där jag arbetade fram till 2010.

Under åren på Sweco kom jag i kontakt med en kompetent projektledare som hade ett eget konsultbolag inom projekt- och byggledning. Han övertygade mig att starta eget företag och påbörja ett nära samarbete. Idag sitter vi ca 30 konsulter med egna företag under samma tak och vi täcker in en stor del av branschen.

Jag har under mina år i branschen arbetat som Byggledare, projektledare, besiktningsman samt kontrollansvarig enligt PBL vilket jag har för avsikt att göra länge till.

Tobias Brandt Projektledning AB
Org.nr 556812-8630

Tobias Brandt
070-522 84 76
tobias.brandt@tbprojektledning.se

TILL STARTSIDAN